1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ανακοίνωση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Discussion in 'ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ' started by Careers in White Greece, Apr 30, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Στις 23 και 24 Μαΐου 2015 το CareersinWhite φέρνει τους κορυφαίους εργοδότες του Ιατρικού κλάδου στις Ημέρες Καριέρας που θα λάβουν χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  *Αθήνα, 23/5/2015 - Electra Palace Hotel:
  https://www.facebook.com/events/1558645051050609/

  *Θεσσαλονίκη, 24/5/2015 - Electra Palace Hotel:
  https://www.facebook.com/events/376556789188473/

  Νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους και να τους παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο των θέσεων εργασίας. Εκτός από την προσφορά ελκυστικών μισθών, οι εργοδότες παρέχουν επίσης μαθήματα γλώσσας και επαγγελματική καθοδήγηση.

  Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα, ειδικευόμενους και ειδικούς γιατρούς, νοσηλευτές, οδοντιάτρους, φυσιοθεραπευτές, φοιτητές, φαρμακοποιούς, ερευνητές και μαίες, καθώς και τους αντίστοιχους φοιτητές.


  Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με τίτλο "How to improve your medical English communication skills”, από την κα Μαρία Χιόνη - Instructor of Medical English Terminology and Communication Skills, University of Athens.

  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.http://www.careersinwhite.com/Job-Fairs

  Η είσοδος είναι δωρεάν!

  [​IMG]

Share This Page