1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Discussion in 'Γαστρικός δακτύλιος' started by aik, Jan 2, 2008.

 1. aik

  aik New Member

  Είμαι 27 ετών με ύψος 1.77 και βάρος 110. Πρίν απο 6 μήνες γέννησα το 2ο παιδί μου. Στην 1η μου εγκυμοσύνη απόκτησα 25 κιλά(ήμουν 87 κιλα και έφτασα στα 112) απο τα οποία έχασα τα 17 μέσα σε τρία χρόνια και τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη απόκτησα 20 κιλά απο τα οποία έχω χάσει τα 5. Δεν έχω όμως την δύναμη να ξεκινήσω πάλι μια δίαιτα γιατί με έχουν κουράσει αρκετά τα τελευταία 6 χρόνια, θα ήθελα λοιπόν τη δική σας γνώμη για το ποιά είναι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου Δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας. Το μόνο που έχω είναι οι πόνοι στην μέση που με πιάνει κατά καιρούς. Ευχαριστώ πολύ.
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Απ: ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

  Καλημέρα σας!!
  Εχετε απ'οτι βλέπω έναν δείκτη μάζας σώματος 35.1, το οποίο και σας κατατάσσει σε κατηγορία μεγάλης παχυσαρκίας με κατεύθυνση προς την νοσογόνο.

  Αν υπάρχουν συνοδές παθήσεις όπως μυοσκελετικό πρόβλημα (που ήδη αναφέρετε), υπέρταση ή σάκχαρο ή άπνοια ύπνου κλπ., τότε συζητείται το θέμα επεμβάσεως και ειδικότερα ελάχιστα επεμβατικής όπως η λαπαροσκοπική τοποθέτηση δακτυλίου.
  Ομως είναι κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί και αξιολογηθεί εκτενέστερα.!
  Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να μιλησετε με κάποιον ειδικό να σας συμβουλεύσει!
  Στην διάθεση σας!

Share This Page