1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Τομές μετά από αφαίρεση χολης

Discussion in 'Παθήσεις Χοληφόρων και Παγκρέατος.' started by Venetia, Nov 19, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Venetia

    Venetia New Member

    Καλημέρα και πάλι! Χίλια συγνώμη σας έχω κουράσει. Είμαι στις 10 μέρες μετά από λαπαροσκοπικη αφαίρεση χολής. Η μία τομή που μου έχουν κάνει ψηλά είναι λίγο φουσκωμένη να το πω πρισμενη. Λίγο.. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι μην μου κάνει υπερτροφικη ουλη. Ρώτησα και μου είπαν ότι έχουν κάνει εσωτερικά ραμματα. Έχετε δει κάτι ανάλογο σε κάποιον? Να πάω σε δερματολόγο? Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογική αντίδραση του δέρματος..αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε θα το εκτιμούσα, χίλια ευχαριστώ!
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Καλησπέρα. Φυσικά κι έχουν γίνει εσωτερικά ράμματα. Το θέμα της επούλωσης από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα φλεγμονής είναι καθαρά θέμα οργανισμού. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιο δερματολογικό θέμα τότε ναι, ο δερματολόγος μπορεί να βοηθήσει αν και θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη και η πληγή πολύ φρέσκια. .

Share This Page