1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Συμπτωματα

Discussion in 'Ογκολογία παχέος εντέρου.' started by Γιωργος6, Feb 28, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Γιωργος6

  Γιωργος6 New Member

  Γεια σας.
  Πριν περίπου τρεις εβδομάδες είχα πόνο πάνω δεξιά ,κοντά στα πλευρα και από κάτω.Επίσης είχα την αίσθηση φουσκώματος,ειχα πρηστει,κ αι ιχα την αίσθηση πως κατι υπάρχει κάτω απο τα πλευρά.
  Πήγα για εξετάσεις έγινε ψηλαφιση,εξετάσεις αιματος,υπερηχος ,και όλα βγήκαν καθαρά όσον αφορά συκώτι,παγκρεας,νεφρα,χολη.Μου είπαν ότι ειναι μυικοι πονοι.
  Το ζήτημα είναι πως ο πόνος συνεχίζεται αλλά στην κάτω δεξιά περιοχή της κοιλιάς.
  Ήπιος πόνος άλλες φορές πιο έντονος άλλες όχι.Εχει περίπου τρεις εβδομάδες και γίνεται πιο αντιληπτός το βράδυ.
  Την τελευταια εβδομάδα συνοδεύεται από δυσκοιλιότητα ,όχι έντονη,δηλαδη πηγαίνω τουαλέτα αλλά ή ποσότητα είναι μικρή.
  Τέλος ,και αυτό που με αγχωσε περισσότερο από όλα είναι πως σταδιακα τα κόπρανα είναι πιο λεπτά με αποτέλεσμα σήμερα να είναι αρκετά λεπτά.
  Αίμα στα κόπρανα δεν υπάρχει αλλά υπάρχει στο χαρτί.Ειναι καθαρό κόκκινο σε πολύ μικρή ποσότητα αλλά μάλλον οφείλεται σε αιμμοροιδες τις οποίες έχω χρόνια.Δηλαδη πάντα είχα μικρή ποσότητα αίματος λόγω αυτών.
  Εω αγχωθει παρά πολύ και θα ήθελα να ρωτησω ποιες οι πιθανότητες να μιλάμε για καρκινο;;
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Γιατί το μυαλό σου πηγαίνει κατευθείαν στον καρκίνο και όχι σε μια κολίτιδα ας πούμε ;;; Μια κολονοσκόπηση σου χρειάζεται στην περίπτωση που οι ενοχλήσεις συνεχιστούν. .

Share This Page