1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση σταφυλή

Discussion in 'Οδηγίες και Ανακοινώσεις του Forum!' started by moutsokouc, Nov 27, 2014.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. moutsokouc

  moutsokouc New Member

  καλησπέρα
  εδώ και ένα μήνα έκανα αμυγδαλεκτομή λόγω κάποιας φλεγμονής από μικρόβιο στη δεξιά αμυγδαλή και παράλληλα επειδή υπήρχε ένα θήλωμα κοντά στη σταφυλή ,αφαιρέθηκε και σχεδόν όλη η σταφυλή.
  ο γιατρός μου είπε ότι αφαίρεσε μέρος της σταφυλής και διαπιστώνω ότι όσο περνάει ο καιρός και ξεπρήζεται η περιοχή η σταφυλή μου είναι σχεδόν ανύπαρκτη.ήθελα να ρωτήσω έαν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτό.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Δε μπορεί να αφαιρέθηκε όλη η σταφυλή αλλά μέρος αυτής αφού η σταφυλή δεν πρέπει να αφαιρείται τελείως. Είναι πιθανό να τοποθετήθηκε σε υψηλότερο σημείο με ειδικές ραφές και γι' αυτό το λόγο να δίνει την εντύπωση ανυπαρξίας. Για να σας λυθεί η όποια απορία καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με τον χειρουργό σας.

Share This Page