1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Sos παχυνση εντερου

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by MARGIE40, Jan 21, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. MARGIE40

  MARGIE40 New Member

  Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί ο πατέρας μου έκανε μαγνητική και αξονική και τυχαία βρέθηκε πάχυνση εντέρου διάστασης 6*4 στο σιγματοειδές και στον ορθό.Μου είπαν ότι πρέπει να επισκεφτούμε γαστρεντερολόγο για κολονοσκόπηση και θα ήθελα να ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό, πρόκειται για κακοήθεια ή θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι άλλο. Γνωρίζω ότι η μαγνητική και η αξονική μπορούν να διαγνώσουν την κακοήθεια. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
  Επίσης να σας επισημάνω ότι τους τελευταίους μήνες παραπονιόταν ότι είχε πολύ αίμα γιατί έχει και αιμορροίδες.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  Last edited by a moderator: Jan 21, 2013
 2. fotis-

  fotis- Member

  Το αν το αίμα προέρχεται από τις αιμορροίδες ή από κάπου αλλού μπορεί να διαγνωστεί μόνο με την κολονοσκόπιση. Οπως επίσης και το τι είδους είναι αυτή η "πάχυνση" που επισημάνθηκε στις εξετάσεις. Ο μόνος που μπορεί να σας πει τι ακριβως συμβαίνει είναι ο γαστρεντερολόγος μετά από την κολονοσκόπιση.
  λευτερης likes this.
 3. MARGIE40

  MARGIE40 New Member

  Eυχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε.

Share This Page