1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!
Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Eva37

  Eva37 New Member

  Καλησπέρα είμαι 39 ετών και μητέρα δύο μικρών παιδιών τα οποία θήλαζα συνεχόμενα για 4,5 χρόνια.Σχεδον ένα χρόνο τώρα έχω κόψει τον θηλασμό φυσικά χωρίς χάπια.Ανα τακτά διαστήματα όταν πίεζα τον μαστό έβγαζε από το ένα στήθος μερικές σταγόνες γάλα Σήμερα πρώτη φορά έβγαλε μια σταγόνα μπεζ γάλα και από τον δίπλα πόρο πρασινωπό γαλα.Σημερα είναι και η πρώτη μέρα περιόδου δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο!Είναι κάτι σοβαρό όλο αυτό? Τρόμαξα αρκετά γιατί δεν μου έχει ξαναγίνει!! Ευχαριστώ πολύ
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Εύα καλημέρα. Όχι να μην ανησυχείς, είναι απόλυτα φυσιολογικό επειδή μειώνεται η προλακτίνη. Μου είχε συμβεί κι εμένα ακριβώς το ίδιο πράγμα! Καλό θα είναι να μην φέρνεις το γάλα πίσω. Ανησυχία θα έχεις μόνο στην περίπτωση που πονέσεις ή κάνεις πυρετό κάτι που πιστεύω ότι δε θα σου συμβεί...:)
  Eva37 likes this.
 3. Eva37

  Eva37 New Member

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!!Απλά τρόμαξα γιατί η μια σταγόνα ήταν πρασινωπη!!είναι φυσιολογικό να έχουν διαφορετικό χρώμα?
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Και βέβαια γιατί αλλάζει η σύσταση και η πυκνότητά του. Γίνεται κολλώδες και έντονο μπεζ που αυτό μπορεί να σε ξεγέλασε και να το θεώρησες πρασινωπό..
 5. Eva37

  Eva37 New Member

  Ευχαριστώ πολύ!!!Όμως η σταγόνα από τον ένα πορο ήταν μπεζ και από τον διπλανό είχε διαφορετικό χρώμα.Γινεται από τον ίδιο μαστό να βγαίνει διαφορετικό χρώμα γάλακτος;Ευχαριστώ πολύ!!!!
 6. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Φυσικά και μπορεί να συμβεί αφού έχει να κάνει και με την ποσότητα γάλακτος που έδινε ο καθε μαστός. Αν ήταν φλεγμονή θα είχες πόνους και πυρετό.
  Eva37 likes this.
 7. Eva37

  Eva37 New Member

  Ευχαριστώ πολύ!!!!!
  Kathy likes this.

Share This Page