1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙΣΟΦΑΓΟΣ

Discussion in 'Παθήσεις Οισαφάγου - Παλινδρόμηση' started by Ντινα10, Oct 26, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Ντινα10

  Ντινα10 New Member

  Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας επί του θέματος...Πριν τρεις μέρες έπειτα από το μεσημεριανό φαγητό είχα την ανάγκη να ρευτω. Ωστόσο, ένιωθα ότι ο αέρας ανέβαινε μέχρι ένα σημείο και δεν μπορούσε να βγει. Την επόμενη μέρα άρχισα να έχω έναν έντονο πόνο ψηλά στη πλατη, κοντά στη σπονδυλική στήλη. Να σημειώσω ότι μέχρι και σήμερα κάθε φορά που καταπινω νιώθω τον πόνο αυτό στη πλατη και αισθάνομαι ότι με τη καταποση είνα σαν να"δέρνω" τη πλατη μου. Ποια είναι η γνώμη σας ;
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Για τις επόμενες 2-3 μέρες προσπάθησε να τρως ελαφριά γεύματα δίχως αναψυκτικά, μπύρες κλπ. Αν τα συμπτώματα συνεχιστούν τότε ίσως να πρόκειται για γαστρίτιδα όποτε και θα πρέπει να σε δει Γαστρεντερολόγος.
 3. Ντινα10

  Ντινα10 New Member

  Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...
  Χθες πήγα στο γαστρεντερολογο της περιοχής, ο οποίος με έκανε υπέρηχο. Ωστόσο, δε βρήκε κάτι ανησυχητικό.
  Μου είπε αν συνεχιστούν αυτές οι ενοχλήσεις να τον ξαναεπισκεφτω για να μου γράψει ένα σιρόπι για το στομάχι.
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Γαστροσκόπηση πρέπει να σου κάνει και όχι U/S....
 5. Ντινα10

  Ντινα10 New Member

  Μάλιστα...κατάλαβα!
  Δηλαδή η αδυναμία ρεψιματος αλλά και ο πόνος στην πλάτη που ανέφερα παραπάνω οφείλονται σε ενδεχόμενη γαστρίτιδα που μπορεί να έχω;
 6. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Ναι, είναι πολύ πιθανό...
 7. Ντινα10

  Ντινα10 New Member

  Απλά έπειτα από μια αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ για τη γαστρίτιδα δεν ανέφερε κάπου για τα συμπτώματα που εμφανίζω και με παρεξενεψε αυτό.
 8. ElenaD.

  ElenaD. New Member

  Καλησπέρα. Βρήκατε απάντηση; Ο σύντροφός μου έχει ακριβώς το ίδιο θέμα και για 2 χρόνια κάνει εξετάσεις, δε βρήκαμε άκρη.

Share This Page