1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Περίεργος θρομβος αιματος

Discussion in 'Γυναικολογικές Παθήσεις' started by giota, Apr 20, 2019.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. giota

  giota Member

  Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: θα μπορούσε ένας πολύπόδας ένα ινομυωμα η μία κυστη της ωοθηκης να πέσουν με την περίοδο; όχι να συρρικνωθουν μέσα στον οργανισμό μας, αλλά να πέσουν να φύγουν κ να τα δούμε;
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Μπορεί να συμβεί άλλα είναι εξαιρετικά σπάνιο.
 3. giota

  giota Member

  Πριν μερικές ημέρες αφαίρεσα ένα σπιράλ μιρενα, μετά το τέλος της περιόδου, λόγω μετακίνησης του. Η Καλλιεργεία κ τεστ ΠΑΠ πεντακάθαρα. Από τη στιγμή εκείνη όμως άρχισα να εχω αίμα, κάθε μέρα περισσότερο. Κατά τον υπέρηχο βρήκαμε μια κυστη, ένα ινομυωμα μικρό κ ένα υπολείμμα πολύπόδα. Μιλάω με τον γιατρό κ μου δινει ντουφαστον. Κατά διαστήματα με πιάνουν ξαφικοι δυνατοί πόνοι στην κοιλιά για 10 λεπτά περίπου κ νιώθω ότι φεύγει πολύ αίμα. Μετά ηρεμία.. Βλέπω λοιπόν ένα περίεργο πράγμα, σαν μεγάλο κεράσι, σαν μπαλονάκι γεμάτο με αίμα. Κ από εκεί και μετά σταμάτησαν και οι πόνοι κ το πολύ αίμα. Αναρωτιέμαι λοιπόν τι μπορεί να ήταν αυτό. . ... :non sono stato io:
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Είναι πολύ πιθανό αυτό που σου δημιουργούσε την αιμορραγία να υποχώρησε με την αφαίρεση του σπιράλ. Ένας νέος υπέρηχος σε σύγκριση με τον προηγούμενο θα έδειχνε τι ήταν αυτό που υποχώρησε.
 5. giota

  giota Member

  Θα περιμένω να τελειώσω τα χάπια την Τετάρτη, κ μετά θα μιλήσω με το γιατρό ξανά ωστα να δω αν έχει σταματήσει το αίμα και να κάνουμε κ υπέρηχο. Απλώς μου έκανε εντύπωση τα τόσο τεράστια κομμάτια αίματος. Σ ευχαριστώ πολύ Kathy;)
  Kathy likes this.

Share This Page