1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Περίεργα συμπτώματα - Αρχόμενη κήλη;

Discussion in 'Κήλες' started by elko86, Jun 7, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. elko86

  elko86 New Member

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site σας.

  Εδώ και 4 μήνες νιώθω μια συνεχή ενόχληση σαν κάψιμο χαμηλά δεξιά στην κοιλιά (πολύ κοντά στο σημείο που ενώνεται το πόδι με τον κορμό) και ταυτόχρονα νιώθω μια αίσθηση μουδιάσματος στο δεξί πόδι. Είναι μία αίσθηση σαν να "ταξιδεύει" ο πόνος - ενόχληση από την κάτω δεξιά κοιλία στο πόδι χαμηλά.

  Να σημειώσω ότι ο πόνος είναι αισθητός κυρίως όταν κάθομαι, δηλαδή όταν η κοιλιά πιέζεται. Όταν είμαι όρθια η ξαπλωμένη δεν τον νιώθω τόσο.

  Ο πόνος δεν είναι έντονος αλλά είναι πολύ ενοχλητικός και παρεμποδίζει τις καθημερινές μου δραστηριότητες. Ανακουφίζομαι ιδιαίτερα όταν κάνω ζεστό μπάνιο όμως μετά από λίγο η ενόχληση εμφανίζεται ξανά.

  Έχω κάνει γυναικολογικό υπέρηχο ο οποίος ήταν φυσιολογικός, υπέρηχο νεφρών και ουρητήρων, αξονική κάτω κοιλίας και ήταν όλα φυσιολογικά. Επίσης έχω κάνει εξετάσεις αίματος οι οποίες ήταν και αυτές φυσιολογικές.

  Ένας πολύ καλός χειρουργός που επισκέφθηκα, με βάση τα συμπτώματα μου είπε ότι πιθανόν να έχω αρχόμενη κήλη (μάλλον μηροκήλη). Να σημειώσω επίσης ότι δεν υπάρχει κάποιο εμφανές εξόγκωμα στην κοιλιακή μου χώρα. Επίσης, έχω δοκιμάσει παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, φάρμακα για ευερέθιστο έντερο μετά από υποδείξεις γιατρών αλλά τίποτα δεν δούλεψε...

  Ποια είναι η γνώμη σας; Μπορεί να είναι αρχόμενη/κρυφύ κήλη; Και σε τι περαιτέρω εξετάσεις μπορώ να υποβληθώ; Πως είναι δυνατόν να έχω πόνο και στο πόδι;

Share This Page