1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Οξυουροι

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by nemecis202, Mar 11, 2012.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. nemecis202

  nemecis202 New Member

  Καλησπέρα σας,

  Εδω και 4 μέρες έχω πάρει το χάπι Vermox μία δόση για τους οξύουρους αλλά 4 μέρεςμετά δεν έχουν εξαφανιστεί... Σκέφτομαι να πάρω και άλλη σήμερα...Πόσες μέρες κάνει να δράσει το φάρμακο? Μπορεί αν δεν φέυγουν να θέλει άλλη αντιμετώπιση?

  Ευχαρισώ
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  καλησπέρα. Βασικά εξαρτάται και από το είδος του σκουληκιού. Αν διαβάσεις τις εσώκλειστες οδηγίες χρήσεως θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και τρία είδη για τα οποία η δοσολογία τους είναι ένα δισκίο το πρωί κι ένα το βράδυ για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η υγιεινή. Εκτός από την φαρμακευτική αγωγή χρειάζεται καθημερινή αλλαγή εσωρούχων, σεντόνια, πιτζάμες, σχολαστική καθαριότητα χεριών μετά την τουαλέτα και φυσικά κομμένα νύχια!

Share This Page