1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ?

Discussion in 'Γαστρικός δακτύλιος' started by KARAKINOY KATERINA, Aug 10, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
  1. KARAKINOY KATERINA

    KARAKINOY KATERINA New Member

    Καλησπέρα, πριν απο 2 χρόνια είχα βάλει τον γαστρικό δακτύλιο και μέσα σε 10 μήνες είχα χάσει 30 κιλά. Ήμουν η πιό ευτηχισμένη γυναίκα γιατί μετά από πολλά χρόνια είχα καταφέρει να γίνω φυσιολογικός άνθροπως, αλλά η χαρά κράτησε μόνο 10 μήνες γιατί μετά απο οδυνηρούς πόνους με ωάλανε στο χειρουργίο διότι σχεδόν όλος ο δακτύλιος είχε μπεί μέσα στο στομάχι. Το ποιός φταίει μικρή σημασία έχει για μένα πιά μιας και είμαι μια χαρά στην υγεία μου τώρα.(αν και μέγαλο μέρος ευθήνης έχω εγώ!!
    ). Τώρα ξαναγύρισα στα ίδια μιάς και η εγκυμοσίνη που είχα ήταν απρόσεκτη απο μέρος μου και έτσι ήρθα στα ίδια κιλά. Θέλω να το ξαναβάλω αλλά ρώτησα και μου ήπαν εδω που είμαι οτι δεν μπορώ να το βάλω παρά να κάνω την άλλη μεθοδο το λεγόμενο "μανίκι" κάτι το οποίο δεν θέλω.. Μήπως μπορεί να μου πεί αν έχει ακούσει να μπορεί καποιος με το δικό μου ιστορικό να ξανακάνει την ίδια επέμβαση?
    Ευχαριστώ.

Share This Page