1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Μικρά σημαδάκια στο πέος?

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Mudma, Aug 30, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Mudma

  Mudma New Member

  Καλησπέρα.

  Εδώ και λίγο καιρό (περίπου 1,5 με 2 μήνες), εντόπισα στην πάνω πλευρά του πέους μου, περίπου στην μέση, 2 μικρά σημαδάκια στο χρώμα του δέρματος που στην κορυφή τους έχουν μια μαύρη τελίτσα. Κάτι σαν "μάτια" δηλαδή. Περιμένω τόσο καιρό αλλα δεν έχουν φύγει.

  Τί μπορεί να είναι? Απ'οτι έχω διαβάσει στο ίντερνετ, ίσως είναι θύλακες τριχών. Είναι όντως έτσι? Με τον καιρό φεύγουν? Τι γίνεται? Δεν πονάνε και δεν μου προκαλούν κάποιο πρόβλημα. Απλώς είναι ενοχλητικά στην αφή και για λόγους αισθητικής.

  Σας παραθέτω και μια φωτογραφία για να δείτε επακριβώς τι εννοώ.

  Attached Files:

 2. Dimmd

  Dimmd New Member

  Κι εγώ είχα 1 τέτοιο σημάδι αλλά απλά εξυσα ελαφρώς και βγήκε πυο δεν νομίζω να είναι τίποτα.γενικά έχω πόρους στο Δέρμα Είναι φυσιολογικό ειδικά στην εφηβεία σε μερικούς
 3. Νικόλαος

  Νικόλαος Moderator Moderator

  Μοιάζει φλεγμονώδους αιτιολογίας.
  Χρησιμοποίησε τοπικά αλοιφή που περιέχει φουσιδικό οξύ.

Share This Page