1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Κύστη στην περιοχή του σπληνός

Discussion in 'Παθήσεις ήπατος και σπληνός' started by ΚΑΖΑΜΙΑ, Oct 18, 2016.

?

Καλησπέρα ο φίλος μου διαγνώστηκε με ευμεγέθη κύστη (14×12cm) στην περιοχή της σπληνας. Του είπαν επ

Poll closed Nov 1, 2016.
 1. Καλησπέρα ο φίλος μου διαγνώστηκε με ευμεγέθη κύστη (14×12cm) στην περιοχή της σπληνας. Του είπαν επ

  0 vote(s)
  0.0%
 2. Καλησπέρα ο φίλος μου διαγνώστηκε με ευμεγέθη κύστη (14×12cm) στην περιοχή της σπληνας. Του είπαν επ

  0 vote(s)
  0.0%
Multiple votes are allowed.
Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. ΚΑΖΑΜΙΑ

  ΚΑΖΑΜΙΑ New Member

  Καλησπέρα ο φίλος μου διαγνώστηκε με ευμεγέθη κύστη (14×12cm) στην περιοχή της σπληνας. Του είπαν επίσης ότι η σπληνα έχει διογκωθεί (16×5,3 cm)
  Έχει κάνει ultrasound το οποίο αναφέρει τις διατάσεις της κύστεως και της σπληνας αναφέροντας επίσης ότι η κύστη βρίσκεται εντός της σπληνός. Οι απόψεις όμως των ιατρών διίστανται. Κατά πόσο η κυστη βρίσκεται εντός ή εκτός της σπληνας. Είναι σημαντικό να το γνωρίζει πριν μπει σε χειρουργείο. Σας επισυνάπτω την αξονικη τομογραφία. Θα σας παρακαλούσα εάν μπορείτε να μας δίνατε την δική σας διάγνωση και εάν η κύστη είναι τελικά εντός κατά πόσο θα ήταν εφικτό να αφαιρεθεί χωρίς σπληνεκτομη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Attached Files:

Share This Page