1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση κριθαράκι (;) στον πρωκτό

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by sofiasof, Jan 12, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. sofiasof

  sofiasof New Member

  Γεια σας και συγχαρητήρια για site!
  Είμαι γυναίκα 29 χρονών.
  Η πρώτη φορά που είδα αίμα στο χαρτί όταν πήγα τουαλέττα (χωρίς πόνο) ούτε που θυμάμαι πριν πόσα χρόνια ήταν. Δεδομένου ότι και οι δυο μου γονείς έχουν το ίδιο θέμα, έκανα τα στραβά μάτια και είπα μάλλον είναι εσωτερικές αιμοροϊδες. Πριν ένα χρόνο που ήμουν έγκυος το αίμα έγινε περισσότερο και άρχισα και να πονάω κατά την κένωση μόνο, όχι μετά. Πήρα τον γυναικολόγο μου και μου είπε ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη εμφανίζουν αιμορροϊδες. Γέννησα τον Μάρτιο (με καισαρική) και εδώ και 3-4 μήνες έχω παρατηρήσει ότι έχει βγει κάτι στον πρωκτό μου που μοιάζει με κριθαράκι (σε σχήμα και μέγεθος- να προσθέσω ότι δεν είναι κόκκινο αλλά στο χρώμα του δερματος και δεν πονάει). Το αίμα (κόκκινο ζωηρό) και ο πόνος (που είναι πολύ έντονος) είναι εκεί κάθε φορά που πάω τουαλέττα, ο πόνος είναι μόνο εκείνη τη στιγμή, δεν πονάω μετά, ούτε όταν κάθομαι. Το αίμα είναι αρκετό, δηλαδή το βλέπω εκτός από το χαρτί και στο νερό της τουαλέττας καμιά φορά στάζει λίγο από τον πρωκτό.
  Επίσης έχω και έντονους πόνους στον κόκκυγα (όχι κύστη, σαν να έπεσα) από την εγκυμοσύνη ως και σήμερα, όχι τόσο πολύ μόλις κάθομαι, αλλά περισσότερο την ωρα που σηκώνομαι, ακόμα και όταν ξαπλώνω στο πλάι.
  Θεωρείται ότι είναι κάτι σοβαρό;
  Και σε τι γιατρό πρέπει να πάω τώρα που το πήρα απόφαση; (Κάλλιο αργά παρά ποτέ... :oops:)
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλησπέρα. Κατ'αρχάς δεν νομίζω οτι ειναι κατι σοβαρό. Παρ'ολα αυτά σαφως και θα πρεπει να σας δει ειδικός και μαλιστα χειρουργος.

Share This Page