1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Κιρσοκήλη, χρόνος υποτροπής και άλλα

Discussion in 'Κήλες' started by VasilisGHC, Dec 31, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. VasilisGHC

  VasilisGHC New Member

  Καλημέρα και χρόνια πολλά.

  Εκανα πρόσφατα μια επέμβαση κιρσοκήλης σε κάποιο νοσοκομείο, στην βουβωνική χώρα όπως εχω διαβάσει να λέγεται. Πέρα απο τα οσα τράβηξα λόγω μιας μόλυνσης κι εκανα να κλείσω την πληγή πανω απο μήνα, εχω πόνους απο την πρώτη στιγμή στο κυρίως σώμα του όρχη. Μου λέγανε, θα περάσει, μην ανησυχείς. Επειδή πονούσα και σε άλλα σημεία στην ευτυτερη περιοχή (κάτι φλέβες στο Πέος κλπ) κι επειδή αυτα οντως περάσανε, ενω στην αρχή νομιζα θα μείνει πρόβλημα, είπα να δωσω λίγο χρόνο μηπως οντως περάσει κι αυτο. Τωρα ήδη εχω 1μιση μήνα απο την επέμβαση και ακόμη πονάω, μάλιστα ο πόνος μου θύμιζε οταν είχα την κιρσοκήλη, οποτε, εκανα μια πολυ ελαφρα ψηλάφηση και νομίζω οτι οι φλέβες ήρθαν στην αρχική τους προβληματική κατάσταση. Θυμάμαι τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες, να εχω ενα κενό εκει αριστερά και χάρηκα, τωρα, πάλι πρόβλημα.

  Οπότε, μπορεί πράγματι να υπάρχει υποτροπή τόσο γρήγορα; :(
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημερα σας.
  Νομιζω οτι θα πρεπει να το ελέγξετε με ενα υπερηχογρσφημσ και τριπλεξ σπερματικων αγγειων. Δεν δικαιολογειται να πονατε!
 3. VasilisGHC

  VasilisGHC New Member

  Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Με ανησυχεί που λέτε οτι δεν δικαιολογείται. Θα το κοιτάξω άμεσα.

Share This Page