1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Κατι πιανω στο κεφαλι...

Discussion in 'Παθήσεις δέρματος και υποδορίου' started by eua, Mar 20, 2019.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. eua

  eua New Member

  Γεια σας. Είμαι πολύ ανχωδες άτομο και τακτικα ψηλαφουμε για τυχόν ευρήματα.πτιν μια εβδομάδα καθώς έψαχνα το κεφάλι μου ψηλα αριστερα διπλα απο τη κορυφη πάνω στο οστό επιασα κατι σαν αδενα που όταν το πιέζω κινείται. Έχω θορυβήσει πάρα πολύ μιας και η μητέρα που πεθανε πριν δέκα χρόνια από καρκινο πνευμονα με μετάσταση στο κεφαλι.τι μπορεί να είναι αυτο; εχω διαβάσει για μινιγγιωματα όγκους ανευρισμα και δεν ξέρω εγώ το άλλο και βρίσκομαι με έναν πανικό. Σας παρακαλώ απαντήστε μου.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αυτά συνήθως είναι ιδραδενίτιδες που γίνονται από τους ιδρωτοποιούς αδένες. Δεν ενοχλούν και δεν είναι κακοήθη. Μόνο στην περίπτωση που μεγαλώσουν χρειάζονται χειρουργική αφαίρεση με τοπική αναισθησία.
 3. eua

  eua New Member

  Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.να συμπληρώσω ότι όταν το πιανω κινείται δεν είναι κόκκινο το σημείο.επισης εχω και φαγούρα.ανησυχω δεν μπορω να ηρεμήσω με τίποτα.παθαινω συνεχεια κρισεις πανικου απ όταν το έπιασα.μπορειτε να μου πείτε σε ποιον γιατρό πρέπει να απευθυνθώ για να το δει;τρεμω μην είναι κάτι πολύ σοβαρο.
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Σε γενικό χειρουργό.

Share This Page