1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ανακοίνωση Φίμωση, μπορώ να αποφύγω την περιτομή;

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Πέτρος Θάνος, Feb 8, 2018.

?

Φίμωση, μπορώ να αποφύγω την περιτομή;

 1. Φίμωση, μπορώ να αποφύγω την περιτομή;

  33.3%
 2. Περιτομή είναι αναγκαία;

  66.7%
Multiple votes are allowed.
Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Μπορώ να αποφύγω την περιτομή; Φίμωση πέους είναι η κατάσταση εκείνη κατά την οποία δεν είναι δυνατή η αποκάλυψη της βαλάνου ή αποκαλύπτεται μερικώς ή με δυσκολία έλκοντας προς τα πίσω την ακροποσθία (δηλαδή δεν αποκαλύπτεται το "κεφαλάκι" του πέους) λόγω στένωσης.Υπάρχουν πέραν των τεχνικών και τρόποι διατηρησης του δερματος όπως ειναι ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ STRETCHING TECHNIQUE ONE https://phimosi.blogspot.gr/p/stretching_3367.html και
  Τεχνική Y-plasty και διατήρηση του δέρματος https://drthanos.com/2018/02/07/μπορ...�χνική-y/

  Σε κάθε περίπτωση η κάθε κατάσταση είναι διαφορετική και θα πρέπει να συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας. Αν και εφόσον η περιτομη επιβάλλεται υπάρχει και η τεχνική laser ευκολη γρήγορη και με αριστα αποτελέσματα.

  Σας ευχαριστώ θερμά για την δυνατοτητα να μοιραστώ τις σκέψεις μου :emozionato:

Share This Page