1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Ερώτηση για καρκινο παχεός εντέρου

Discussion in 'Ογκολογία παχέος εντέρου.' started by bean13, Jan 7, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 7 users.
 1. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Παντού μιας και το έντερο πιάνει ένα μεγάλο μέρος της κοιλιακής χώρας.
 2. bean13

  bean13 New Member

  οκ ευχαριστώ...
 3. bean13

  bean13 New Member

  Να ρωτισω ένας που κανει ευκοιλια πάντα δεν θα πρεπει το νερό στην τουαλέτα να θολώνει? Η μπορει να εχει ευκοιλια και το νερό στην τουαλέτα να παραμένει νερό χωρίς να αλαζει ???ευχαριστω
 4. bean13

  bean13 New Member

  Να ρωτίσω τα κόπρανα που είναι μισο κίτρινα και άλλα μισο καφε αλλά είναι στερεά δείχνουν κακοήθεια παχεώς εντέρου ??? ευχαριστώ
 5. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

 6. Aetos21

  Aetos21 New Member

  Γεια σας. Εδώ και μερικούς μηνες νιώθω μια ενόχληση στο δεξι μέρος της κοιλιάς στο ύψος του αφαλου και προς τα πλάγια. Η ενόχληση αυτή με πιάνει μετά απο συγκεκριμένες κινήσεις εάν σκύψω η Γενικά αν ειμαι μαζεμένος. Όταν με πιάσει μετά από συγκεκριμένη κίνηση αν την ξανα κάνω το πιθανότερο είναι να μην με ενοχλήσει. Τον τελευταίο καιρό τα κόπρανα μου είναι μαλακα μερικές φορές και άλλες φορές κανονικά. Ανησυχώ για καρκίνο του εντέρου.
 7. Aetos21

  Aetos21 New Member

  Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως τα μαλακα κόπρανα όταν έρχονται σε επαφή με το νερό σαν να ξεπλένεται κάτι από πάνω τους, διαχωρίζεται. Ενώ όταν Τ κοπρανα είναι κανονικά αυτό δεν συμβαίνει.
 8. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Δε θα έπρεπε να τρέχει το μυαλό σου στον καρκίνο αλλά ούτε και να το αφήσεις για μήνες! Εφόσον η ενόχληση συνεχίζεται θα πρέπει να σε δει γαστρεντερολόγος. Μπορεί να είναι κάποιος πολύποδας που με την κολονοσκόπηση να μπορεί να αφαιρεθεί.
 9. Aetos21

  Aetos21 New Member

 10. Ζαχαρενια

  Ζαχαρενια New Member

  Καλησπερα γιατρε ο πατερας μου πριν ενα χρονο χειρουργειθηκε στο δεξι ανιον κολον μετα απο κολονοσκοπηση διαγνώστηκε με καρκινο εντερου μικροσκοπικα ευρυματα :καλα διαφοροποιημενο αδενοκαρκινωμα εντερου σε εδαφος αδενωματος μ εστιακη παραγωγη εξωκυτταριας βλεννης.. σε συνολικη εκταση 6×5 μερικη καταληψη τ τυφλου κ της ειλεοτυφλικης βαλβιδας διηθησηολου του παχους τ βλεννογονου κ υποβλεννογονου χιτωνα κ μερους τ μυικου κ της ειλεοτυφλικης βαλβιδας λεμφαδενες 14 χωρις μετασταση...παρακολουθητε απο ογκολογο δεν χρειαστηκε χημειοθεραπεια γιατρε υπαρχουν πιθανοτητες μεταστασεις ???

Share This Page