1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ενοχλήσεις στην γεννητικη περιοχή

Discussion in 'Γυναικολογικές Παθήσεις' started by Zefy, Feb 13, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Zefy

    Zefy New Member

    καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 6 μήνες. Τον Μάιο διαγνώστηκαν γεννητικά κονδυλώματα εξωτερικα σε τυπικό γυναικολογικό έλεγχο. Προβήκαμε σε αφαίρεση των βλαβών με laser Έχουν γίνει βιοψίες κ ταυτοποίηση ιού κ βρέθηκε ένα στέλεχος υψηλού κ ένα χαμηλού κινδύνου. Το παρακολουθούμε απλά κατ υπόδειξη του γυναικολόγου. Παρόλα αυτά από τον αγουστο κ έπειτα έχω πολλές ενοχλήσεις; Τσούξιμο κ έντονο καύσο ειδικότερα κοντά στην είσοδο του κόλπου κ στο περινεο κ ίσως πιο χαμηλά περιπρωκτικα (η αλήθεια είναι ότι ίσως αντανακλάται ο πόνος κ δεν μπορώ με σαφήνεια να ορίσω το σημείο), έχω κάνει 2 καλλιέργειες αλλά δεν έκανα αντιβίωση καθώς βρέθηκε στην 2η e.coli αλλά δεν μου σησταθηκε αγωγή. Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει αλλά δυστυχώς δεν έχουν περάσει εντελώς με συνέπεια να μου δυσκολεύουν την καθημερινότητα. Παρατήρησα ότι επιδεινώνονται πριν την περίοδο και μετά από αυτή σταδιακά υποχωρούν αλλά όχι εντελώς. Ο γιατρος δεν βλέπει κάτι κ απλά μου είπε να το βγάλω από το μυαλό μου... θα εκτιμούσα πολύ την άποψη σας κ αν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μπορούσα να κάνω προκειμένου να ηρεμήσω απ όλα αυτά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο (κ την υπομονή σας με αυτό το τόσο μεγάλο μήνυμα)
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να επαναλάβεις τις εξετάσεις στους χρόνους που σου έχει πει ο γιατρός σου. Αν δε σε καλύπτει αυτό τότε να πάρεις και δεύτερη γνώμη.

Share This Page