1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Ενοχλησεις στην γεννετική περιοχη

Discussion in 'Γυναικολογικές Παθήσεις' started by Demy, Nov 2, 2017.

?

Μετα απο κονδυλωματα που αφαίρεσα με laser εξετασεις επι εξετάσεων για τον hpv κατάφερα πανικό τρόμο

Poll closed Nov 9, 2017.
 1. All

  0 vote(s)
  0.0%
 2. All

  0 vote(s)
  0.0%
Multiple votes are allowed.
Watchers:
This thread is being watched by 4 users.
 1. Demy

  Demy New Member

  Μετα απο κονδυλωματα που αφαίρεσα με laser εξετασεις επι εξετάσεων για τον hpv κατάφερα πανικό τρόμο απογοήτευση κ τρελα, εδω κ ενα μηνα δεν εχω δει αλλο εξωτερικό κονδυλωμα. Παρόλα αυτα εχω έντονο τσούξιμο στον κόλπο και πιο χαμηλά αριστερα (περιπρωκτικα) δεν υπαρχει ενεργό κονδυλωμα αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι δεν περνάνε ολα αυτα τα συμπτώματα ! Σε εξετασεις κολπικού υγρού βρέθηκε Ουρεαπλασμα κ το αντιμετωπίζω με αντιβίωση. Μπορει καποιος να με βοηθεί βοηθήσει σας παρακαλώ ; Υποψιάζεστε κατι , ο δερματολόγος λεει δεν εχω τιποτα , εγω ομως εχω καθημερινά κ ολη τη διάρκεια της ημέρας τσούξιμο ... Αν καποιος γνωριζει θα εκτιμούσα μην γνωμη του...
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Θα πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τον καυτηριασμό αλλά και από την αντιβίωση. Μην ξεχνάς ότι η περιοχή είναι καταπονημένη..
 3. Demy

  Demy New Member

  καλησπέρα! Σας ευχαριστω για την απαντηση! Το πρόβλημα εχει ξεκινήσει απο τον Μάιο, τελος Σεπτέμβρη εξαχνώθει το τελευταίο κονδυλωμα και προς το παρον δεν εχουμε δει να εμφανίζεται αλλο. Δεν ειναι αρκετό το διάστημα για να εχουν υποχωρήσει ολα αυτα; Το αίσθημα καυσου εχει ξεκινήσει απο τον αυγουστο κ έπειτα... Στην είσοδο του κόλπου εξωτερικά ερχεται κ περναει ανα διαστήματα , αλλα σε συγκεκριμένο σημείο, αριστερα και χαμηλότερα του κόλπου , περιπρωκτικα δεν περναει.. Θα εκτιμούςα πολυ τη γνωμη σας. Σας ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας...
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Δεν είναι μεγάλο το διάστημα για επούλωση. Αν έχουν γίνει όλες οι γυναικολογικές εξετάσεις και καλλιέργειες και δεν έχει βρεθεί κάτι και είναι όλα καθαρά τότε η περιοχή χρειάζεται πλύσιμο με ήπιο σαπούνι και χρόνο.

Share This Page