1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΡΟΟΙΔΕΣ?

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by ΠΡΟΚΤΟΡ, Nov 29, 2008.

Watchers:
This thread is being watched by 4 users.
 1. ΠΡΟΚΤΟΡ

  ΠΡΟΚΤΟΡ New Member

  ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΣΚΟΙΛΙΑ ΚΕΝΩΣΗ ΜΕ ΕΥΜΕΓΕΘΗ ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ (ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ),ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΖΩΗΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ.Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΦΟΔΕΥΣΗ.ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΙΑΤΡΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΜΕ ΑΙΜΟΡΟΟΙΔΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΡΟΟΙΔΕΣ ?
  Last edited by a moderator: Nov 29, 2008
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημέρα.
  Μικρή ποσότητα ζωηρού αίματος στο χαρτί και όχι στα κόπρανα μετά απο κένωση κατα κύριο λόγο οφείλεται σε αιμορροϊδοπάθεια ή ραγάδα πρωκτού.
  Ομως πρέπει να σας δει ειδικός!
 3. Ελενα1990

  Ελενα1990 New Member

  Γεια σας! Γέννησα πριν 50 μερες. Στην εγκυμοσύνη είχα πρόβλημα δυσκοιλιότητας κ εμφάνισα αιμορροΐδες οι οποίες δε με ενοχλούσαν...μετα τον τοκετό όμως το πρόβλημα επιδεινώθηκε κ υποφέρω πάρα πολύ από τον πόνο....πίνω πολλά νερα έχω εμπλουτίσει τη διατροφή μου με φυτικές ίνες παίρνω κάθε βράδυ 2 κουταλιές της σούπας ντουφαλακ και παω μερα παρα μερα τουαλετα αφού βάλω κ υποθετο γλυκερινης...Μετά θα χρειαστεί να πάρω οπωσδήποτε κ παυσίπονο....Θέλω να ρωτήσω πόσο καιρό θα χρειαστεί να το κάνω αυτό ? Κ μετά από πόσο καιρό αν δεν υπάρξει βελτίωση θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο επέμβασης.....
 4. Ελενα1990

  Ελενα1990 New Member

 5. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Η καλύτερη συμβουλή που θα σας δώσω είναι να βάλετε στην διατροφή σας καθημερινά τα All bran. Θα δείτε μεγάλη βελτίωση από την πρώτη εβδομάδα κιόλας!

Share This Page