1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Δυσοσμία κόλπου;

Discussion in 'Γυναικολογικές Παθήσεις' started by νανι, Sep 26, 2019.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. νανι

  νανι New Member

  Καλησπέρα.
  Αναφερω συμπτώματα : δυσοσμία που έρχεται την επόμενη μέρα από την ημέρα που έχω πλυθεί και μετά. Δεν συνοδεύεται από κάποιο άλλο σύμπτωμα, ούτε φαγούρα ούτε πόνο ούτε ερεθισμό ούτε τσούξιμο ούτε ξηρότητα.
  Αλλά υπάρχει μια έντονη μυρωδιά σαν να μην έχω πλυθεί, μυρωδιά έντονη ούρων, ενώ έχω πλυθει την προηγούμενη μέρα. Μια υγρασία.
  Δεν έχω υγρά παχύρευστα ή κάποιου χρώματος, απλώς αυτή τη μυρωδιά τσικνας.
  Δεν ξέρω καταρχήν αν προέρχεται από τον κόλπο ή είναι θέμα ούρων.
  Δεν παίρνω καμία φαρμακευτική αγωγή δεν τρώω ορισμένες τροφές που να επηρεάσουν την οσμή. Δεν έχω σεξουαλικες επαφές για να έχω κολλήσει κάτι.
  Αν δεν έχω τα παραπάνω συμπτώματα τότε τι μπορεί να είναι;
  Μήπως δε χρησιμοποιώ το κατάλληλο καθαριστικό προϊόν; δεν ξέρω τι κάνω λάθος σύμφωνα με την υγιεινή μου. Πολλές φορές αμελω να παραμένω στεγνη και δεν στεγνωνω καλά την περιοχή. Μόνο αυτό κατά τα άλλα τίποτα. Τι μπορώ να κάνω;
  Τι μου προτείνετε να κάνω όσον αφορά την υγιεινή;
  Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες φυσικές λύσεις για καθαρισμό και φρεσκάδα που δε θα με επηρεάσουν αρνητικά πχ πλυσεις με χαμομήλι; ή θα πρέπει να πάω κατευθείαν στο γιατρό;
  Πείτε μου αν έχετε ακούσει περίπτωση σαν τη δική μου γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.
  Ευχαριστώ......
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα. Γενικά όταν έχουμε την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με την ευαίσθητη περιοχή μας παρατηρώντας κάτι ασυνήθιστο σε εμάς, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι επίσκεψη στον γυναικολόγο για εξέταση και καλλιέργεια κολπικού υγρού.
 3. νανι

  νανι New Member

  Και σε περίπτωση που είμαι λιγονοσοφοβικη θα πρέπει να πάω σε ψυχολόγο.
  Όμως επειδή ειλικρινά πιστεύω ότι μπορεί να μην είναι τίποτα;, επειδή το κάνω συνέχεια, γι; υτο ρωτάω εδώ.
  Εν πάση περιπτώσει
  Ευχαριστώ
  Γειά

Share This Page