1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Δυσκοιλιότητα..

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by AlexandrosB, Apr 16, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. AlexandrosB

  AlexandrosB New Member

  Καλησπέρα σας,
  Είμαι 22 χρονόν και αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα με την δυσκοιλιότητα.
  Έχω να πάω τουαλέτα σχεδόν 2 εβδομάδες, δεν νιώθω κάποιο έντονο φούσκωμα, αλλά έχω παρά πολλάααα αέρια, δηλαδή μπορει και κάθε λεπτο...
  Δοκίμασα φύλλα Αιγύπτου (Αλεξάνδρειας), και με βοήθησαν τη μια φορά, οπότε σε 2 εβδομάδες έχω πάει μια φορά, αλλα ήταν αμελητεα ποσοτητα.
  Απο μικρός δεν πήγαινα συχνά, δηλαδή 2-3 φορές την εβδομάδα, αλλά τώρα έφτασε στο αμην...
  Πριν απο μερικούς μήνες είχα το ίδιο πρόβλημα και έβγαζα και αίμα, και πόναγα παρά πολύ, μετά αυτο καπως διορθώθηκε μόνο του...
  Προσπαθώ με πίεση μήπως κάτι γίνει, και ενω νιώθω ότι υπάρχει να βγάλω.. βγαίνουν 2-3 παράαα πολύ μικρά κόπρανα
  Τι λέτε να κάνω;
  Έχω κλεισει ραντεβού με γαστρεντορολόγο..αλλά μέχρι τότε;

  Σας ευχαριστώ πολύ, και συγνώμη αν γίνομαι γλαφυρός στη περιγραφή.. αλλά δεν ξέρω τους ιατρικούς όρους έτσι ώστε να τα θέσω σωστά.
 2. Vector Sigma

  Vector Sigma New Member


  Πριν πάς στον γαστρεντερολογο για να μην πας τέρμα τζάμπα και μετά χρειαστεί να ξαναπάς γιατι πολύ απλά δεν θα δωθει το σωστο βάρος στο προβλημα σου εαν δεν σου έχει πει τίποτα για εξετάσεις καλό θα ήτανε να πάς να κάνεις γενικές αιματος και εξετάσεις κοπράνων πριν τον δεις .

  Έτσι θα τον βοηθήσεις να καταλάβει και με στοιχεία τι πρόβλημα μπορεί να έχεις όχι μόνον με ενδείξεις.
 3. AlexandrosB

  AlexandrosB New Member

  Καλησπέρα σας,
  Σας ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σας!
  Δουλεύω σε νοσοκομείο (Αρεταίειο), οπότε θα πάω να κάνω εκει μια γενική αίματος...κάποια άλλη εξέταση που με συμβουλευετε; Μπορώ να πάω και δίπλα στο Αλεξάνδρας για εξετάσεις.

Share This Page