1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Δερματικά ρακη

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by Δημήτρης παππας, Feb 3, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. [​IMG] λοιπον,έχω εδώ και παρά πολυ καιρό ένα πολυ μικρό δερματικό ράκος στον πρωκτό το οποίο θα ήθελα να αφαιρέσω ,ποιο είναι το κόστος αφαίρεσης ;γίνεται αποκλειστικά και μονο σε ιδιωτικό γιατρό ;είναι όσο αυτό που φαίνεται στην εικόνα !
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Μπορεί να αφαιρεθεί και σε οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομείο από χειρουργό και με τοπική αναισθησία καλυμμένο από τον ΕΟΠΥΥ.
 3. Σας ευχαριστώ για την απάντηση ..να ρωτήσω και κατι ακόμα ..έχω ακούσει όμως πως σε δημόσια νοσοκομεία δεν κάνουν μικροεπεμβάσεις για αισθητικούς λόγους και η αφαίρεση δερματικού ρακους είναι μια αυτές ..αν πάω στο γεννηματα η στο ευαγγελιςμος λέτε να κάνουν την αφαίρεση ;και αν ναι σε ποιο τμήμα του νοσοκομείου πρέπει να απευθυνθώ ;η σε ποιο άλλο νοσοκομείο μπορώ να απευθυνθώ με ανάλογο ειδικό τμήμα ;σας ευχαριστώ για το χρόνο σας :non sono stato io:
  Last edited: Feb 4, 2018
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αυτο βρίσκεται στον πρωκτό και συνεπώς ενοχλεί. Θα κλείσεις πρωινό ραντεβού σε χειρουργό να πας να το δει. Θα επιμείνεις ότι σε πονάει αρκετά κι έτσι θα σου κλείσουν εκ νέου ραντεβού για να στο αφαιρέσουν. Φυσικά και γίνονται μοκροεπεμβάσεις στα δημόσια νοσοκομεία μέσω ΕΟΠΥΥ..

Share This Page