1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Απορία

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by Mary97, Oct 8, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Mary97

  Mary97 New Member

  Γεία σας,

  Έχω μια απορία..Έχω μια μικρή τρυπούλα πάνω απο την τρύπα του πρωκτού ,σαν να έχω κάνει συρίγγιο,και διερωτόμαι τι μπορεί να είναι αφόυ ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα...Την έχω απο μωρό... ο παιδιατρός μου οταν ήμουν μωρό είπε πως δεν είναι τίποτα ανυσηχητικό και οτι μάλλον θα κλείσει...όμως είναι ακόμη εκεί...δεν με ενοχλέι..δεν έχω νιώσει ποτέ οποιαδήποτε ενόχληση ή πόνο...ούτε πότε έβγαλε πύον η οποιοδήποτε άλλο υγρό..επίσης,αν και δεν είμαι σίγουρη,νομίζω οτι δεν συνδέεται με το εσωτερικό...τι μπορεί να είναι? :_s: Ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε...Σας ευχαριστώ!
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αυτή η τρυπούλα είναι τελείως φυσιολογική και είναι στην περιοχή του κόκκυγα. Διακρίνεται σε πολύ κόσμο. Συνήθως από κει μπαίνουν σκόνες, τρίχες και χνούδια απ' το εσώρουχο τα οποία οδηγούν σε συρίγγια. Δε θα πρέπει να ανησυχείτε...
 3. Mary97

  Mary97 New Member

  Ευχαριστώ πολύ. :)
  Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσα να αποτρέψω πιθανό μελλοντικό συρίγγιο,λόγω σκόνης,τριχών κτλπ όπως είπατε?
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Δε νομίζω ότι έχετε λόγους να ανησυχείτε. Το φαινόμενο είναι πιο συχνό στους άντρες λόγω τριχοφυϊας ή στις γυναίκες που λόγω ορμονικών διαταραχών έχουν επίσης αρκετή τριχοφυϊα. Συνεχίζετε κανονικά τη ζωή σας δίχως να το έχετε στο μυαλό σας. :)
 5. Mary97

  Mary97 New Member

  Ευχαριστώ πολύ!! :):)
 6. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Παρακαλώ, να είστε καλά !!! :)

Share This Page