1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Αιμορραγία κατά την αφόδευση

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by Intev, Aug 26, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Intev

    Intev New Member

    IMG_0428.JPG IMG_0427.JPG Καλησπέρα! Πριν απο 3 χρόνια περίπου παρατήρησα κατα την αφόδευση αρκετό αίμα στη λεκάνη της τουαλέτας. Απο τότε 3 φορες τον χρόνο μου συνέβαινε το ίδιο. Γενικά πηγαίνω κάθε μέρα στην τουαλέτα με κάποιες φορές να ζορίζομαι να ενεργηθώ. Υπεθεσα ήταν αιμορροείδες. Τον περασμένο Μάιο μου συνέβη το ίδιο με τη διαφορά οτι το αίμα κράτησε για 4 ημερες. Πήγα στον γιατρό κ έκανα εξεταση αίματος, δακτυλική εξέταση αλλα και εξέταση κοπράνων. Τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Δεν μπόρεσαν όμως να μου πουν με σιγουριά αν ηταν αιμορροείδα. Ενα μηνα μετα μο υ συνέβη και πάλι το ίδιο. Αίμα για 3 μέρες πάλι και μάλιστα πολύ. Πήγα στο γιατρό κ πάλι και μου δωσε παπαπεμπτικό να κάνω κολονοσκόπηση. Εχω κλείσει ραντεβού για να την κάνω όμως αυτό θα γίνει σε 3 μήνες. Βρίσκομαι στην Αυστραλία. Εν τω μεταξύ απο προχτες εχω πάλι αίμα. Ακόμα και όταν αερίζομαι στην τουαλέτα βγάζω αίμα. Έχω παρατηρήσει οτι μετά απο διάρροια συνήθως δημιουργείται όλο αυτό. Πήρα το θάρρος να σας στείλω μια φωτο να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας για το αν φαίνεται να είναι αιμορροείδα μιας κ δεν έχω πάρει ακόμη σαφή απάντηση. Επίσης στέλνω και μια φωτο με το αίμα που δα στο χαρτί της τουαλέτας. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθειά σας γιατί η κολονοσκόπηση αργεί και έχω αρχίσει και σκέφτομαι τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Καλησπέρα. Θεωρώ ότι το αίμα προέρχεται από αιμορροΐδες που είναι όμως εσωτερικές. Μπορεί παράλληλα να υπάρχει και ραγάδα. Αν συνέβαινε αυτό που υποθέτεις τότε τα προβλήματά σου θα ήταν πολύ περισσότερα με φρικτούς πόνους και με συνεχόμενες διάρροιες.

Share This Page