1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Αδένες στις μασχάλες

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by johnyp, May 29, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. johnyp

  johnyp New Member

  Καλησπέρα σε όλους σας, μια άποψη θα ήθελα σχετικά με το εξής:
  Εδώ και πάρα πολύ καιρό, πάνω από ένα χρόνο, νιώθω και στις δυο μου μασχάλες μικρά μπαλάκια, στην μια λίγα περισσότερα από την άλλη. Έχω πάει δύο-τρεις φορές σε παθολόγο και μου είπε να τα παρακολουθούμε, ότι δεν είναι πολύ μεγάλα, κάπου στο εκατοστό. Η υγεία μου είναι γενικά πολύ βεβαρημένη, βρίσκομαι υπό αντιπηκτική αγωγή καθώς και αγωγή για υπέρταση. Μου έχουν βρει ότι πιθανώς έχω APS έπειτα από πνευμονική εμβολή που έπαθα 7 χρόνια πριν. Είμαι 39 ετών, 73 κιλά και δεν αισθάνομαι καμιά ενόχληση από τα ογκίδια στη μασχάλη. Στο παρελθόν έχω περάσει και λοιμωδη μονοπηρύνωση. Να τα κοιτάξω μήπως σε άλλο γιατρό? Ευχαριστώ.
  Last edited: May 29, 2018
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Θα πρότεινα να πάρεις και μια γνώμη από γενικό χειρουργό αν και δεν είναι ανησυχητικό όσο παραμένουν μικρά και δεν αυξάνονται σε αριθμό. Παρόλο αυτά θα έχεις λάβει και μια δεύτερη γνώμη...
 3. johnyp

  johnyp New Member

  Ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σας, θα την ακολουθήσω. Καλό απόγευμα.
  Kathy likes this.

Share This Page