1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα με το παχύ έντερο

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by left'eris, Jan 9, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. left'eris

  left'eris New Member

  Καλησπέρα,
  Είμαι είκοσι ενός ετών και γενικά ούτε πολύ αθλούμαι αλλά ούτε και τα πάω καλά με την υγιεινή διατροφή.Εδώ λοιπόν και περίπου οκτώ μήνες έχω κάτι απότομους πόνους σαν μαχαιριές και καψίματα στη περιοχή της πυέλου(λεκάνη),στο περιτόναιο και πίσω αλλά προς τα μέσα.Οι ενοχλήσεις συνήθως κρατάνε κάτι μέρες και μετά φεύγουν για ένα μήνα και κάτι και όλο αυτό επαναλαμβάνεται.Δεν έχω παρατηρήσει αίμα στα κόπρανα.Είναι πιθανό να έχω σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή νόσο του χρόν ή ακόμα και καρκίνο στο παχύ έντερο?Συνδέεται κάποιο από τα συμπτώματα που έχω με αυτές τις ασθένειες και μήπως καλό θα ήταν να πάω για κάποια εξέταση?Είχα επίσης κάνει μια παρασιτική κοπράνων πριν λίγους μήνες και αναρωτιέμαι αν υπήρχε αιμορραγία δεν θα το είχαν βρει τότε?
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Για ποιο λόγο συνδέεις τον πόνο στην πύελο με τα έντερα ;;; Συνήθως αυτά δίνουν πόνο μπροστά. Ποιο πιθανό είναι να υπάρχει μια κύστη κόκκυγα ή να σχετίζεται με προστατίτιδα.

Share This Page