1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πονος στο λαιμο

Discussion in 'ΩΡΛ' started by Vagelis, Feb 12, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Vagelis

  Vagelis Member

  ΝΙΩΘΩ ΕΛΑΦΡΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝΟΙΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ (ΟΧΙ ΠΟΝΟ) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημερα. Οι αιτίες ειναι παρα πολλές , αλλά σαφως δεν μπορούμε να δωσουμε απάντηση. Μοιάζει με μυοσκελετικό της σιαγονας, αλλά θα πρεπει να σας δει ΩΡΛ.
 3. Vagelis

  Vagelis Member

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
 4. marios1926

  marios1926 New Member

  Καλησπέρα σας. Δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα για αυτό το βάζω εδώ. Εδώ και 3.5 εβδομάδες έχω παρατηρήσει κάτι στο λαιμό μου που δεν ξέρω αν προϋπήρχε. Όπως βλέπετε την εικόνα στα αριστερα λίγο πιο δίπλα από την σταφυλη που είναι κάπως πιο πρισμένο και άσπρο. Τι μπορεί να είναι; Σας ευχαριστώ. Σας έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα όπου μπορείτε να μου απαντήσετε

  Attached Files:

 5. marios1926

  marios1926 New Member

  Να ενημερώσω επίσης ότι πήγα σε αρκετούς ΩΡΛ οι οποίοι είτε δεν το έβλεπαν είτε έπρεπε να τους το δείξω εγώ για να το δουν και μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα αλλά εγώ παρατηρώ μια πάχυνση-πρήξιμο και έχει και ασπράκι στο κέντρο. Δεν ξέρω αν φταίει ενα γενικό άγχος που έχω γενικά για την υγεία μου και μεγαλοποιώ τα πράγματα.

Share This Page