1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ2

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by esperanza, Dec 2, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 86 users.
 1. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αν δεν υποχωρήσει να σε δει σε πρώτη φάση παθολόγος.
 2. DAAL

  DAAL New Member

  Καλή σας μέρα!
  Η μικρή μου κόρη (8 χρονών) έχει στο δεξί μέρος του λαιμού εκεί που τελειώνουν τα μαλλιά πριν ξεκινήσει η περιοχή του αυχένα, ένα πολύ μικρό ογκίδιο σαν μικρή κύστη το οποίο είναι στην αφή σαν τσίμπημα κουνουπιού. Είναι μόνο εσωτερικό και εξωτερικά είναι ορατό μόνο όταν τεντώνει το κεφάλι της προς τα αριστερά. Ορατό δεν είναι με κανένα άλλο τρόπο. Η υφή του δεν είναι σκληρή αλλά ούτε πολύ μαλακή. Είναι ακριβώς όπως προανέφερα σαν τσίμπημα κουνουπιού εσωτερικά. Σαν ένα εσωτερικό σπυρί που όμως δεν πονά καθόλου και αν δεν το άγγιζα τυχαία δεν θα το είχα αντιληφθεί. Είναι λεμφαδένας, κύστη, κάτι άλλο ? Μετά από επίσκεψη στον παιδίατρο μου συνέστησε μια αλοιφή για 7 μέρες, αλλά δεν υπήρξε καμιά ιδιαίτερη μεταβολή παρά ότι τώρα φαίνεται ελάχιστα πάνω στο δέρμα. Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας. Πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο άλλο γιατρό άλλης ειδικότητας? Διαβάζοντας τα μηνύματα και των υπόλοιπων μελών του forum βρήκα ένα ανάλογο που δυστυχώς όμως απαντήσετε στο inbox. Πιστεύετε πως πρέπει να το ψάξω περαιτέρω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 3. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Λεμφαδενάκι είναι που λειτουργεί ως άμυνα του οργανισμού. Τα βγάζουν συχνά τα μωρά και τα περισσότερα πίσω από τ' αυτάκια. Άλλα υποχωρούν γρήγορα κι άλλα παραμένουν για μήνες ίσως και χρόνια!

Share This Page